Plaćanje mobilnim uređajima

Poštovani korisnici i posjetioci,

Od 13.03.2017 godine YUB Host u suradnji sa kompanijom Fortumo corporate implementirao je sustav za mobilno plaćanje naših usluga web hostinga i domena. Za opcije radio streama mobilno plaćanje je dostupno na zahtjev (informisati se možete na viber +38762587322 ili prodaja@yub-host.com).

Sva plaćanja izuzev domena su na mjesečnom nivou, što znači da predmetnu uslugu mobilnim uređajem plaćate za jedan mjesec.
Nakon plaćanja uposlenici YUB Hosta putem vibera će vas kontaktirati na broj sa kojeg ste izvršili plaćanje. Ukoliko ne posjedujete viber, potrebno je da pošaljete mail na prodaja@yub-host.com sa vašim brojem telefona i obavijestite nas koji mail ili neki drugi kontakt ćete koristiti za dobijanje pristupnih šifri.

Plaćanje vršite tako što kliknete na gumb paketa koji želite, zatim unesete Vaš mobilni broj, nakon toga dobiti ćete SMS sa porukom i taj broj morate unijeti u rubriku za to namjenjenu. Nakon sto sve obavite biti cete kontatirani na viber, ako nemate isti morate se sa svojim brojem javiti na mail prodaja@yub-host.com

YUB Host - Facebook